Po dlhoročnom vývoji pre čokoládový priemysel sme vyvinuli čisté – bez škrupín a cudzích predmetov – vlašské orechy použiteľné priamo ako ingrediencia napríklad do čokolády. Medzi tieto produkty patria hlavne sekané vlašské orechy 2-4 mm, sekané vlašské orechy 2-4 mm pražené, sekané vlašské orechy 2-4 mm karamelizované s nízkym obsahom cukru (5-10%) a Deluxe mleté vlašské orechy, ponúkame taktiež aj vlašské orechy v škrupine.
Orechy je možné na základe požiadavok klienta dodávať aj v certifikovanej BIO kvalite.
Sekané vlašské orechy 2-4mm
Vyrábajú sa z vyčistených vysušených svetlých jadier vlašských orechov. Následne sú okamžite kvalitne zabalené do balenia bez prístupu kyslíku pre zachovanie chuti a kvality po dobu minimálne 6 mesiacov.
Sekané vlašské orechy 2-4mm pražené
Vyrábajú sa z vyčistených vysušených svetlých jadier vlašských orechov, ktoré sú následne posekané a napražené. Po napražení sú ešte raz triedené na cudzie predmety a prepražené jadrá. Sú okamžite kvalitne zabalené do balenia bez prístupu kyslíku pre zachovanie chuti a kvality po dobu minimálne 6 mesiacov.
Sekané vlašské orechy 2-4mm karamelizované
Praženie a karamelizácia v jednom, s nízkym obsahom cukru (5-10%) a vlhkosťou maximálne 1%.
Deluxe mleté vlašské orechy
Vznikaju kalibráciou pri výrobe 2-4 mm vlašských orechov, následne sú z nich odstránené blanky vlašských orechov pre zníženie horkosti produktu. Sú okamžite kvalitne zabalené do balenia bez prístupu kyslíku pre zachovanie chuti a kvality po dobu minimálne 6 mesiacov.
Vlašské orechy v škrupine
Umyté a vyčistené vlašské orechy v škrupine sú kalibrované na velkosti 30-32; 32-34; 34+ mm, následne zabalené do big-bagov alebo 10kg vriec.